|
کد مطلب: 182496
رد توافق موجب انزواي آمريکا خواهد شد
تاریخ انتشار : 1394/05/19 11:43:32 نمایش : 964
يک نشريه آمريکايي در مطلبي نوشت که مخالفت با توافق هستهاي ايران موجب انزواي ما در جهان خواهد شد و در نهايت آمريکا و اسرائيل را با انتخابهاي خطرناکي روبرو خواهد کرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، ساموئل برگر مشاور سابق امنيت ملي کاخ سفيد در مطلبي در پولتيکو تاکيد کرد: مخالفان توافق هستهاي ايران بر اين باورند که با اعمال فشار بيشتر بر تهران مي توان امتيازات بيشتري از ايران گرفت و در مقابل امتيازات کمتري داد. ولي اين مساله اتفاق نخواهد افتاد.
نمايندگان کنگره آمريکا تحت فشار زيادي قرار دارند تا به توافق هستهاي ايران راي منفي بدهند. اين توافقنامه بايد بر اساس شايستگي هاي آن مورد ارزيابي و قضاوت قرار گيرد و همچنين تبعات منفي مخالفت با آن نيز بايد بدون هيچ گونه توهمي مد نظر باشد.
مخالفت موجب تغيير ساختاري توازن قدرت در خصوص ايران از رئيس جمهور آمريکا به سوي کنگره خواهد شد به طوري که دستيابي به يک توافق در آينده را نيز در نهايت غيرممکن خواهد کرد. مخالفت با اين توافق، رئيس جمهور فعلي يا رئيس جمهور آينده آمريکا را از قدرت چانه زني در خصوص مساله ايران محروم خواهد کرد.
پولتيکو در ادامه افزود: مخالفت با توافق هستهاي ايران موجب انزواي ما در جهان خواهد شد. و اين مساله به ايران اجازه خواهد داد تا بيشتر به سوي سلاح اتمي حرکت کند و در نهايت آمريکا و اسرائيل را با انتخابهاي خطرناکي روبرو خواهد کرد. توافق هستهاي ايران بدون ريسک و خطر نبوده و تهديد ايران در منطقه را حل و فصل نخواهد کرد. ولي حداقل به مدت ۱۵ سال ايران را از دستيابي به سلاح اتمي بازخواهد داشت.
اين نشريه آمريکايي در ادامه مدعي شد: اين توافق همچنين مانع از تقلب ايران در فعاليتهاي اتمي خواهد شد. هر گام از فعاليتهاي هستهاي ايران توسط بازرسان بين المللي تحت نظارت قرار خواهد داشت. اگر ايران اجازه دسترسي به تاسيسات مشکوک خود را ندهد، آمريکا مي تواند ظرف ۲۴ روز از طريق قطعنامه شوراي امنيت، تحريم ها را بار ديگر عليه ايران اعمال کند.
آمريکا و ساير قدرتهاي جهاني شامل روسيه، چين، فرانسه، انگليس و آلمان ۲۳ تيرماه برجام هستهاي را با ايران به امضا رساندند. بر اساس اين برجام هستهاي، تهران موافقت کرده است تا بهازاي لغو تحريمهاي بين المللي، بخشي از فعاليتهاي اتمي خود را محدود کند.
کنگره آمريکا اکنون تا اواسط سپتامبر فرصت دارد تا در خصوص اين توافقنامه رأيگيري کند. در صورت رد اين توافقنامه از سوي کنگره، اوباما نيز ۲۲ روز فرصت دارد تا آن را وتو کند. کنگره براي رد وتوي اوباما نياز به دوسوم آراي نمايندگان دارد.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|